Kdo smo?

V podjetju INTERLINE d.o.o. smo zavezani zagotavljanju kakovosti, zanesljivosti in izvedbi storitev ter odzivanju na potrebe naših poslovnih partnerjev.
 
Izkušnje pri prodaji in servisiranju osebnih vozil uspešno uporabljamo tudi pri prodaji novih komercialnih vozil različnih znamk.

Tradicija
Začetki podjetja INTERLINE segajo v leto 1986 in že od začetka svoje poslovanje gradimo na kakovosti in zanesljivosti, kar v poslovanju z nami zaznavajo tudi naši kupci in dobavitelji.

Prilagodljivost
Pomemben dejavnik našega uspeha je prilagodljivost in s svojimi izkušnjami in vzpostavljenimi poslovnimi partnerstvi nam le-ta omogoča, da vedno najdemo najboljšo rešitev za vas.

Zanesljivost
Ker smo mnenja, da za so uspeh v poslu pomembni ljudje, smo v našem podjetju zavezani, da svoje znanje in izkušnje uporabiljamo za zagotavljanje najboljše storitve za naše stranke.

Odzivnost
Naše izkušeno osebje, razvejana mreža dobaviteljev in partnerjev ter odlična organizacija nam omogočajo, da kakovostne izdelke in storitve dostavimo in opravimo v najkrajšem možnem času.Vizitka podjetja


Polni naziv podjetja:
INTERLINE, trgovina in storitve, d.o.o.
Skrajšani naziv:
INTERLINE, d.o.o.
Naslov:
Grenc 37, SI-4220 Škofja Loka, Slovenia
ID za DDV:
SI66523192
Banka:
SKB BANKA D.D., Ljubljana
IBAN:
SI56 0312 8100 0767 710